Home Theatre

Σε έναν κόσμο όπου το πρότυπο ήχου / βίντεο εξελίσσετε συνεχώς, ο σχεδιασμός ενός καλού συστημάτως home theater δεν είναι ασήμαντος. Αν σε όλα αυτά θέλουμε να δώσουμε μια νότα με  χαρακτηριστικό και μοναδικό στυλ  το οποίο να δένει με το σπίτι η αισθητική του σχεδιασμού σας θα πρέπει να συνοδεύεται με την τεχνολογία.

Boiserie soggiorno Home Cinema

Το Home Theatre

Το προσωπικό του Solo Suono, ένα τμήμα της Tech Plus Srl, παρέχει ένα ευρύτερο φάσμα δυνατοτήτων και για κάθε έργο περιλαμβάνει διακοσμητές, αρχιτέκτονες και μηχανικούς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σχεδιαστικές λύσεις για να εξασφαλίσουν το υψηλότερο επίπεδο του home theater σας για να γίνει είναι το απόλυτο σε επιδόσεις και να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Οι λύσεις μας είναι σχεδιασμένες γύρω από το περιεχόμενο και την ευκολία χρήσης. Δημιουργούμε διαδικασίες και αυτοματοποιημένα συστήματα διαμόρφωσης  για το home theater σας, ανάλογα με το περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε ή να ακούσετε.

Sub Woofer piatto Home Cinema

O Ήχος

Οι σχεδιαστές μας αφιερώνουν πολύ προσοχή και αφοσίωση στο σύστημα ήχου του home theater σας. Ένα καλά σχεδιασμένο σύστημα οικιακού κινηματογράφου σας επιτρέπει να εκτιμήσετε τις διάφορες αποχρώσεις του ήχου και θα εκπλαγείτε από τη σαφήνεια με την οποία θα αντιλαμβάνετε τον προφορικό διάλογο και στην σωστή στιγμή, με ένα καλό σύστημα μπορεί να αισθανθείτε μια νέα διάσταση με τα ηχητικά εφέ από τις αγαπημένες σας ταινίες. Οι διακοσμητές μας θα σας συμβουλεύσουν με την καλύτερη λύση ανάλογα με το στυλ σας για να συνδυάσετε τα καλύτερα τα 6 σημεία που απαιτούνται για ένα σύστημα home theater 5.1.

Impianto Home Theatre ad incasso
Όλα τα ηλεκτρονικά, ο δέκτης, το κέντρο πολυμέσων και τα ηχεία βρίσκονται σε μη ορατά σημεία (ενσωματωμένα σε τοίχο)

 

Σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για το Home Cinema

Η διαχείρηση περιεχομένου είναι η βάση για το σχεδιασμό των συστημάτων μας. Με την ανάλυση των αναγκών σας, μπορούμε να σχεδιάσουμε την κατάλληλη λύση για εσάς. Από τα πιο παραδοσιακά συστήματα που χρησιμοποιούν δίσκους DVD και Blu-Ray μέχρι τα Media Center  υψηλού επίπεδο, που σας επιτρέπουν να απολαύσετε άμεσα όλο το περιεχόμενό σας.

Il media center per l'home theatre compatto oppure completo

Media Center

Τα Media Center οικιακού κινηματογράφου είναι χτισμένο σε πλατφόρμα UNIX. Έχει σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά ευέλικτο, παρέχοντας συνδέσεις με το ψηφιακό βίντεο/ήχο τελευταίας γενιάς με προσοχή όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας.

Η οθόνη των διεπαφών και διαχείρισης πολυμεσικού περιεχομένου ελέγχου έχει σχεδιαστεί για να έχουν μια εκπληκτικό και εντυπωσιακό γραφικό αποτέλεσμα.

Screenshot per la visualizzazione in modalità wall dei contenutiSchermata di esempio sulla visualizzazione delle serie TV del media center Media Center - visualizzazione dei contenuti dell'home theatreVisualizzazione dei film in modalità estesa del media center per home theatre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπορείτε να διαχειριστείτε με ένα μόνο τηλεχειριστήριο:

  • μουσική (αναπροσαρμόζονται ανά άλμπουμ, καλλιτέχνη, είδος, κλπ με διαχείριση εξώφυλλου)
  • βίντεο (τα προσωπικά σας video, streaming στο διαδίκτυο, κλπ).
  • τηλεοπτικές σειρές (οργανώνει τις ταινίες σας με αυτόματη εισαγωγή των extras)
  • ταινίες (οργανώνει αυτόματα: Το εξώφυλλο της ταινίας, πλοκή, αξιολογήσεις, ηθοποιούς και άλλα φανταστικά extras)
  • φωτογραφίες (σας επιτρέπει να οργανώσετε τα άλμπουμ φωτογραφιών και slideshows σας αυτόματα)
  • Καιρό (αναλυτική πρόγνωση με εικόνες)
  • αναπαραγωγή DVD (με επιλογή για να παρακάμψετε την εισαγωγή και τη διαφήμιση στην αρχή της ταινίας)
  • εφαρμογές (εκατοντάδες εφαρμογές, από το Facebook στο Gmail με τη δυνατότητα να ενσωματωθεί η επιτήρηση μέσω βίντεο)
  • DTT (με τη δυνατότητα να εγγράψετε τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα)
  • ξένα κανάλια(χιλιάδες τοπικά και ξένα προγράμματα και κανάλια προσβάσιμα μέσω του διαδικτύου πχ. το National Geographic, κλπ).
Με τα συστήματα μας Media Center μπορείτε να ξαναζήσετε τα συναιασθήματα σας οπότε το θελήσετε και με ευκολία!

Media Server

Server per media center utilizzato nei nostri home theatre Γιατί ένας διακομιστής πολυμέσων (media center); Αν έχετε πολλαπλές τοποθεσίες με ήχο και βίντεο (τηλεοράσεις, home theater, κλπ) στο σπίτι σας και θέλετε να απολαύσετε όλο το περιεχόμενό σας όπου κι αν είστε, ο διακομιστής πολυμέσων είναι η σωστή επιλογή για εσάς! Τα συστήματα διακομιστών είναι η βάση για την κεντρική διαχείριση του περιεχομένου. Αναπτύχθηκε με την τεχνολογία ΥΝΊΞ και μ’αυτήν εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ευελιξία, σταθερότητα και συμβατότητα με όλα τα πρότυπα.

Ο διακομιστής πολυμέσων μπορεί να περιέχει σχεδόν όλους τους τύπους περιεχομένου πολυμέσων, όπως μουσική, φωτογραφίες, βίντεο, εικόνες HD ταινίες, τηλεοπτικές σειρές,έγγραφα κλπ . Η δομή του server μας σας βοηθά να οργανώσετε και να μοιραστείτε με ευκολία όλο το περιεχόμενό σας. Για το διακομιστή διαχείρισης χρειάζεστε ένα PC ή Mac από την οποία μπορείτε να εισάγετε, να χειριστείτε, ή να διαγράψετε περιεχόμενο.

Η ασφάλεια παρέχεται στο επίπεδο της ιδιωτικής ζωής και της προστασίας των δεδομένων. Μέσω τη xρήσης συστημάτων RAID με υψηλή αξιοπιστία μπορεί να epektathei o χώρος και να δημιουργήσετε τομείς ανάλογα με τους χρήστες και το περιεχόμενο. Αυτό είναι για να σας δώσει την σιγουριά πως θα διατηρηθούν οι αναμνήσεις .σας.

Τα συστήματά μας σας προειδοποιούν σχετικά με την κατσταση των μέσων αποθήκευσης ειδοποιώντας σας εν καιρό! Με την υπηρεσία UPnP/DLNA που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το Wi-Fi ή ενσύρματο δίκτυο, θα έχετε αμέσως χιλιάδες περιεχόμενα τα οποία αναπροσαρμόζονται απόλυτα με όλες τις συσκευές που συνδέονται με το iPad, το iPod, το iPhone, tablet, τηλεόραση, PlayStation 3, PC, Mac, Android και ούτω καθεξής. Τα Media Server μας είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Είναι σε θέση να καταναλώνουν όσο μια μικρή λάμπα χαμηλής ισχύος και stand-by καταναλώνουν λιγότερο από 20 watts. Οι εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις που για ορισμένες λύσεις μειώνονται σε μερικά εκατοστά του χώρου και η  χαμηλή παραγωγή θερμότητας σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν παντού, ακόμη και δίπλα στον ενισχυτή του home theater σας!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το home cinema και το home theatre;

Torna in alto